Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Being Human

april 24 @ 10:00 - april 25 @ 13:00

flyer Arjan Bouw

Wij als mensen verzinnen verhalen. En we hebben de neiging om in die verhalen te geloven. Verhalen over wie we zijn, hoe we onszelf waarderen, over onze plaats in deze wereld.

We geloven in sommige van hen zozeer dat we ze in ons lichaam opslaan. We zijn ons misschien niet eens bewust van deze verhalen.

De dans helpt ons om verhalen te ontsluiten. We kunnen ze uit ons bewustzijn opgraven, naar ze luisteren, ze vorm geven. Door ze uitdrukking te geven kunnen we wat ruimte om ze heen vinden, we kunnen ze wat lucht geven. Zo kan het verhaal wat van zijn gewicht verliezen. Door verschillende perspectieven te vinden kunnen we ze zelfs herschrijven.

Verhalen zijn erg nuttig, ze helpen ons om complexe gebeurtenissen te beschrijven, ze helpen ons om verbinding te maken en om speels en creatief te zijn. In veel tradities hebben mensen ook geprobeerd om woorden te vinden voor dat wat niet verklaard kan worden. Om de plaats voorbij woorden te beschrijven waar we zijn met het leven in ons en om ons heen. Woorden kunnen ons de weg wijzen in onze dans.

‘Degenen die spreken weten het niet en degenen die het weten spreken het niet.’

Data:
24 – 25 februari

Online

Tijd:
Zaterdag 10:00-13:00
Zondag 10:00-13:00

Prijs:
€55

Registratie:
arjanbouw@gmail.com 31-642657593
of via zoom

 

Gegevens

Begin:
april 24 @ 10:00
Einde:
april 25 @ 13:00
Evenement Categorieën:
, ,