Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Libido Fundamentals

juni 9 @ 18:00 - juni 12 @ 14:00

Libido Fundamentals, Open Floor workshop

‘Libido is begeerte in zijn natuurlijke staat ‘ – Carl Jung

Libido is een essentieel onderdeel van de natuurlijke expressie van ons lichaam. Het is soms gecompliceerd, een ander moment extatisch, dan weer afwezig of beladen met verwachtingen van ervaringen uit het verleden. Deze energie in en tussen ons komt in de dans naar de oppervlakte en verlangd naar vrijheid!

Open Floor
De intentie in Open Floor Movement is om bewust onze fysieke dans te ondersteunen. In de dans kunnen we ons sappig, stralend en begeerlijk voelen, terwijl we op andere momenten ongemakkelijk of verlegen zijn. Het is vaak een uitdaging om door onze eigen ervaringen of de seksuele energieën om ons heen te bewegen.

Libido Fundamentals
Kom en onderzoek dit complexe en creatieve raadsel door beweging te gebruiken om onze seksuele energie te gronden, te verkennen en te versterken. We omarmen een brede definitie van Libido: als levenskracht, als bron van creativiteit, vitaliteit, aanwezigheid en levendigheid. Omdat seksualiteit zo vaak onbewust wordt uitgespeeld of genegeerd, kan het bewust onderzoeken van dit thema intens, intiem, bevrijdend en krachtig zijn.

Wil je meer weten over wat Libido Fundamentals inhoudt? 
Ik stuur je hier een link naar een video die een paar jaar geleden is gemaakt in Dublin: klik hier
En een link naar een filmpje waar ik dans en iets vertel over libido: klik hier

En verder:
Deze workshop biedt geen gelegenheid tot sex dan wel naaktheid. We zullen bewust met seksuele energie dansen om ruimte te maken voor onze levenskracht en vitaliteit.

Alle geslachten en seksuele geaardheden zijn welkom.

Tenminste 12 uur ervaring Open Floor of een andere conscious dance practice is gewenst. Libido Fundamentals is een vereiste voor de Open Floor Teacher Training.

Arjan Bouw is een ervaren Open Floor docent. Hij is een paar jaar in de leer geweest bij Andrea Juhan om deze workshop te kunnen aanbieden.

Praktisch:
WAAR
Can Benet Vives
Vecindario de Hortsavinyà, 7, 08490
Tordera – Barcelona
https://canbenetvives.org

TIJDEN
From Thursday 6.00 pm
Till Sunday 2.00 pm
PRICES
Whole workshop 260€
Earlybird till 11th March 225€
INSCRIPTIONS
Yolanda Ramos
organizer.yr@gmail.com
678 67 66 14

Gegevens

Begin:
juni 9 @ 18:00
Einde:
juni 12 @ 14:00
Evenement Categorie: