Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lifting the Veil

oktober 30 @ 20:30 - november 1 @ 16:00

€290
Arjan Bouw 5Rhythms workshop
Dans met de doden en viering van het leven.
In ons leven hebben we ons lijf om in te bewegen. Door te dansen oefenen we om volledig te leven: door adem en beweging geven we expressie aan elke ervaring. Door te dansen leren we om flexibel met veranderingen om te gaan. We hebben die flexibiliteit nodig want de toekomst is per definitie onzeker. 
In deze tijd van het jaar, waarbij het lengen van de nachten maximaal is, zegt men dat de sluier naar de andere wereld dunner wordt. 
In deze workshop zullen we onze geliefden die zijn gestorven uit nodigen om nog eens met ons te dansen. We zullen de ruimte versieren met kleuren, bloemen en waardevolle objecten. In deze heilige ruimte die we creëren kan ons hart ontvouwen, we kunnen expressie geven aan de emoties die vrijkomen door te dansen met de dood. We bewegen met de angst voor de leegte, geven uitdrukking aan vergeving, vinden waardigheid in ons verdriet, versterken levenskracht in eenheid en staan kleur toe in ons leven.
Ook als je niet recentelijk iemand hebt verloren aan de dood, is dit een prachtige workshop om het leven te dansen.
Dit is een 5Ritmes Heartbeat workshop waarin we zullen dansen met diverse emoties. Minimaal 10 uur ervaring in een conscious dance practise is vereist.
Tijden: 
vrijdag 30 oktober maaltijd of soep vanaf 18:00, dans vanaf 20:30 
zondag 1 november tot 16:00
Kosten dans: 
€145 betaald voor 1 oktober, daarna €170
Overnachtingen en eten: €145
Lokatie: 
Kura Waka
Hooilandseweg 76
9983 PG Roodeschool
Aanmelding:  arjanbouw@gmail.com

Gegevens

Begin:
oktober 30 @ 20:30
Einde:
november 1 @ 16:00
Kosten:
€290
Evenement Categorieën:
,