Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Libido Fundamentals

april 3 @ 14:00 - april 5 @ 17:00

Libido fundamentals Arjan Bouw, the Netherlands

‘Libido is begeerte in zijn natuurlijke staat ‘ – Carl Jung

Libido is een essentieel onderdeel van de natuurlijke expressie van ons lichaam. Het is soms gecompliceerd, een ander moment extatisch, dan weer afwezig of beladen met verwachtingen van ervaringen uit het verleden. Deze energie in en tussen ons komt in de dans naar de oppervlakte en verlangd naar vrijheid!

De intentie in Open Floor Movement is om bewust onze fysieke dans te ondersteunen. In de dans kunnen we ons sappig, stralend en begeerlijk voelen, terwijl we op andere momenten ongemakkelijk of verlegen zijn. Het is vaak een uitdaging om door onze eigen ervaringen of de seksuele energieën om ons heen te bewegen.

Libido Fundamentals onderzoekt dit complexe en creatieve raadsel door beweging te gebruiken om onze seksuele energie te gronden, te verkennen en te versterken. We omarmen een brede definitie van Libido: als levenskracht, als bron van creativiteit, vitaliteit, aanwezigheid en levendigheid. Omdat seksualiteit zo vaak onbewust wordt uitgespeeld of genegeerd, kan het bewust onderzoeken van dit thema intens, intiem, bevrijdend en krachtig zijn.

Deze workshop biedt geen gelegenheid tot sex dan wel naaktheid. We zullen bewust met seksuele energie dansen om ruimte te maken voor onze levenskracht en vitaliteit.

Alle geslachten en seksuele geaardheden zijn welkom.

Tenminste 12 uur ervaring Open Floor of een andere conscious dance practice is gewenst. Libido Fundamentals is een vereiste voor de Open Floor Teacher Training.

Arjan Bouw is een ervaren Open Floor docent. Hij is een paar jaar in de leer geweest bij Andrea Juhan om deze workshop te kunnen aanbieden.

Praktisch:
Data en tijden:
vrijdag 3 april 14:00-17:30 & 19:30-22:00,
zaterdag 4 april 10:30-18:30
zondag 4 april  10:00-17:00
Lokatie: Brouwersgracht 2K, 2512 ER Den Haag
Kosten: €175 betaald voor 1 maart, daarna €195
Info en registratie:  arjanbouw@gmail.com  

Gegevens

Begin:
april 3 @ 14:00
Einde:
april 5 @ 17:00
Evenement Categorie: